Strategimöte 25-30 med Karin Neuhaus och Niklas Olin

Torsdag den 12 september
(i samband med vårt 10-årsjubileum)
Södergården, Undersåker

12.00-13.00             Lunch på Södergården
13.00-16.00             Strategimöte 25-30 med Karin Neuhaus, generalsekreterare och Niklas Olin, utvecklingsstrateg båda från förbundskansliet. Inbjudna på strategimötet är Region Mellannorrlands lokala föreningar och regionens styrelse.

18.30                      Mingel och invigning av 10-årsjubileum

Incheckning på Södergården sker då tidigare än om man enbart deltar på vårt 10-årsjubileum.

Vi hoppas att så många föreningsaktiva som möjligt kan och vill delta i på detta möte och vårt jubileum, så passa på att träffa förbundskansliet i ett unikt möte och prata om framtiden.

Förbundet står för resekostnader t/r till Södergården (samåkning förespråkas) samt för förlorad arbetsinkomst på torsdag mot intyg från arbetsgivare.

Anmäl dig och din styrelse senast den 5 augusti till regionmellannorrland@gmail.com  alt. via mobil till Anette, 072-245 01 95. Men helst redan nu då rummen på Södergården börjar att fyllas på.

Anmäl luftburna allergier och behov av specialkost och uppgifter om du behöver ersättning för förlorad arbetsinkomst samt om du planerar att delta på jubileumshelgen.

Varmt Välkomna!

Styrelsen och ombudsman