Årsmöte 17 mars 2024

Stort tack till Mikaela Odemyr, årsmötets ordförande och alla föreningar/övriga deltagare under vårt årsmöte som ägde rum den 17/3 genom Zoom.

Vi hälsar välkommen till Maria Cronqvist, nyinvald ledamot i styrelsen och tackar Inger Svedvall, avgående ledamot för all hennes tid och arbete i föreningen. Åse Jonsson fortsatt ordförande för föreningen.

Vi ser fram emot ett nytt och intressant verksamhetsår med vårt viktiga arbete och i samarbete med förbundet och våra lokala föreningar för att nå gemensamma mål samt arbete under Barnallergiåret och för ett Svenskt Allergiprogram.

Hela vår organisation är viktig för alla med astma och allergier, låt oss alla att värva en ny medlem. Hör av er till regionmellannorrland@gmail.com om du värvat 🙂 eller vill ta del av vår verksamhetsplan för 2024 eller verksamhetsberättelse för 2023.

Tillsammans finns vi för våra medlemmar!

Publicerad den: 7 februari 2024

Uppdaterad den: 20 mars 2024

Till toppen av sidan